3.3
(4)

Penisi uzatıyoruz, peki kalınlaştırabiliyor muyuz?

Kalınlaştırma, tabi ki yapılabiliyor ve açıkçası bizim açımızdan da –en rahat yaptığımız- istediğimiz boyutlara ulaştırabildiğimiz bir işlem.

Yani kalınlaştırmada bizim gözettiğimiz tek konu; eğer yeteri kadar yağ dokumuz varsa, en boy oranına uygun bir kalınlaştırma, yani boy uzun olabilir ama çok fazla kalınlaştırırsanız da oradaki o görüntü top gibi duracaktır. Yani düzgün bir görüntüye ulaşılmayacaktır. Dolayısıyla rahatlıkla yaptığımız bir işlem.

Burada ana fikir şu; vücudun farklı bölgesinden alınan yağ dokusu –genellikle ilk tercihimiz göbek çevresi olmakta, iç bacak da kullanılıyor ama iç bacağın kalıcılığı düşüktür- özellikle göbek çevresi ve bel bölgesinden alınan yağ dokusunun kalıcılığı o bölgede yüksek.

Buradan aldığımız yağ dokusunu özel bir işlemden geçirip penisin şaftına özel bir enjeksiyon tekniğiyle transfer ediyoruz. Yaptığımız işlem bu.

Yani burada 6 santim ile 4 santim ya da 4 santimden başlayarak 10 santime kadar kalınlaştırma çevresinde yapmak mümkün. Bu işlem oldukça önemli.

3.3 / 5. 4

0 cevaplar

Cevapla

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir